Personalități marcante a Raionulu Ungheni

duminică, 30 iunie 2013

Capitala Tineretului 2012


Concursul „Capitala Tineretului” a fost lansat în premieră pentru Republica Moldova în 2011, de către Ministerul Tineretului şi Sportului, Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova, în parteneriat cu Organizaţia Naţiunilor Unite, iar oraşul Ungheni a fost desemnat Capitala Tineretului 2011. În 2011 la Ungheni au fost desfăşurate mai multe acţiuni cu caracter social, cultural, economic şi de divertisment. Oraşul a fost gazda unor evenimente de dimensiune naţională, axate pe sporirea participării tinerilor în procesul de luare a deciziilor, în promovarea şi dezvoltarea politicilor de tineret, informarea tinerilor despre posibilităţile de dezvoltare şi crearea parteneriatelor regionale în domeniul politicilor de tineret.
La conferinţa de lansare a proiectului „Ungheni – Capitala Tineretului 2011” au participat Preşedintele interimar Marian Lupu, Ministrul Tineretului şi Sportului Ion Cebanu, alte persoane oficiale.

Din componenţa comisiei fac parte Ion Cebanu, Ministru al Tineretului şi Sportului, Ion Donea, şef al Direcţiei Programe de Tineret din cadrul Ministerului, Tudor Darie, consilier, Eduard Mihalaş de la Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova şi Viorel Babii de la Centrul Naţional de Resurse pentru Tineri, comunică Serviciul de presă al Ministerului Tineretului şi Sportului.  

Vă propunem să ascultați imnul orașului Ungheni, alcătuit în urma alegerii orașului Ungheni pe post de capitală a tineretului http://www.youtube.com/watch?v=V3Uv9LE0NTw

Sursa : Capitala tineretului 2012  [online]. [citat 29.06.2015]. Disponibil : http://www.tineri.md/?pag=n2&tip=noutati&opa=view&id=319&l=ro
Sursa imaginii: www.expresul.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu