Personalități marcante a Raionulu Ungheni

luni, 26 octombrie 2015

Pensiunea „Poiana Cerbului” din raionul Ungheni

În anul 2010, între Corneşti şi Bahmut, a fost deschisă pentru public prima pensiune turistică privată din raion. „Poiana Cerbului” se numeşte. Evenimentul s-a produs chiar recent, după patru ani de muncă intensă, de nopţi nedormite, de nelinişti şi căutări.
„Aici nu a fost nimic. Nici drum, nici electricitate, nici apă, nici canalizare. Doar porumb şi pîrloagă”, afirmă Vladimir Rusu, proprietarul pensiunii, care, timp de 16 ani a lucrat în domeniul vamal. Absolvise facultatea de drept internaţional, avea un serviciu la care alţii nici nu îndrăznesc să viseze. A lăsat, într-o bună zi, totul şi a luat-o de la capăt. „Ajunsesem la o etapă cînd simţeam că încep să degradez. Nu-mi era interesant la vamă, îmi doream ceva nou. Mi-am zis: sînt tînăr, sînt capabil, ambiţios, trebuie să încerc”. Şi a încercat. Cum a decurs construcția pensiunii aflați accesînd sursa.

Sursa: BACALU, Lucia. „Poiana Cerbului” – prima pensiune turistică privată din raion sau Chinurile naşterii unui business prosper [online]. [citat 26.10.2015]. Disponibil : http://www.expresul.com

Un comentariu:

  1. Hotelurile din Ungheni
    http://danielagorincioi.blogspot.md/2015/10/hotelurile-din-orasul-ungheni.html

    RăspundețiȘtergere