Personalități marcante a Raionulu Ungheni

joi, 4 iulie 2013

Locul I pentru studioul de dans modern „Mega Dance” din Ungheni


În perioada 5- 9 iunie în oraşul Konin, Polonia a avut loc cea de-a 34-a ediţie a Festivalului internaţional de cântece şi dansuri pentru copii, scrie "Unghiul". La festival au luat parte peste 2000 de participanţi, printre care şi studioul de dans modern ”Mega dance” din oraşul Ungheni condus de Liubov Bereghici.În cadrul celui mai mare festival de muzică şi dansuri pentru copii din Europa, dansatoarele din Ungheni au prezentat un dans popular rusesc stilizat ”Leto”, număr artistic care a impresionat atât juriul, cât şi spectatororii. Drumul până la marea finală a fost lung, iar toate probele au fost trecute cu brio. Studioul de dans modern ”Mega dance” a demonstrat că sunt cei mai buni şi s-au clasat pe locul I la categoria de vârstă de până la 11 ani, obţinând trofeul ”Aplauzele de aur”. Totodată, în cadrul concertului de gală, pentru prestaţie deosebită, studioului de dans modern i s-a oferit un premiu special - o invitaţie la un alt festival, care va avea loc în Bulgaria la finele lunii august.
Emoţii mari, impresii deosebite, bucurie nemărginită - toate acestea se puteau vedea pe feţele atât ale dansatoarelor, cât şi a coreografei acestora. ”Când am fost anunţaţi că suntem pe primul loc, nu ne venea a crede, nici până acum încă nu realizăm acest lucru. O fericire de nedescris”, a declarat la întoarcere în Ungheni, Liubov Bereghici.
Menţionăm că, studioul de dans modern a fost ales să participe la acest festival în urma unei preselecţii. Toate cheltuielile de cazare şi alimentare au fost suportate de organizatorii din oraşul înfrăţit Konin, iar transportul tur-retur a fost asigurat de Primăria oraşului Ungheni.
Pentru a vedea dansul accesați http://www.youtube.com/watch?v=jH2MPUXN4PM

Sursa informației http://www.ungheni.tv/ro/stiri/cultural/181/Locul-I-pentru-studioul-de-dans-modern-%E2%80%9EMega-Dance%E2%80%9D-din-Ungheni.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu