Personalități marcante a Raionulu Ungheni

joi, 4 iulie 2013

Ungheneanul Marcel Ursu a devenit campion naţional la dame


Ungheneanul Marcel Ursu a devenit campion naţional la Campionatul Republicii Moldova la joc de dame, categoria "Cadeţi-I", care s-a desfăşurat la Chişinău în perioada 1 martie - 6 martie 2013. Campionul spune că pasiunea faţă de jocul de dame se datorează părinţilor, care l-au înscris la Şcoala sportivă din Ungheni.
"A fost foarte greu. Am avut adversari foarte puternici. Puteam să câştig, puteam şi să nu câştig, dar aşa mi-a fost norocul şi am câştigat", spune Marcel Ursu.
Antrenorul proaspătului campion, Igor Rotaru, mărturiseşte că a avut emoţii pentru elevul său, dar era sigur pe capacităţile acestuia, mai ales că Marcel a înregistrat reuşite şi la alte competiţii. Totodată, antrenorul susţine că succesul discipolului său se datorează şi primei profesoare a tânăruzlui campion.
La Campionat au participat trei sportivi din Ungheni: Mihai Mihăişă, Maria Gorenco şi Marcel Ursu. Acum tânărul campion se pregăteşte să meargă la campionatul din Belarus, care va avea loc la sfârşitul lunii aprilie.

Sursa: http://www.ungheni.tv/ro/stiri/sport/163/Ungheneanul-Marcel-Ursu-a-devenit-campion-na%C5%A3ional-la-dame.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu