Personalități marcante a Raionulu Ungheni

marți, 3 septembrie 2013

Străzile Bernardazzi și Hasdeu, din orașul Ungheni, inaugurate oficial după renovare capitală

Săptămîna trecută a avut loc inaugurarea oficială a străzilor Bernardazzi și Hașdeu care au fost renovate capital.
Zeci de ungheneni și oaspeți din orașele înfrățite Reghin și Jonișkis au participat la festivitatea oficială de deschidere a străzilor.
Acest lucru a fost realizat în cadrul proiectului  „Reparația unor porțiuni de străzi din orașul Ungheni ” costul total fiind de aproximativ 8,4 mln lei. Primăria orașului Ungheni a alocat 4 mln lei, iar suma de  4,4 mln lei a reprezentat contribuția Fondului de Investiții Sociale din Moldova.
Primarul orașului Ungheni , Alexandru Ambros prezent la eveniment a vorbit despre proiectul de reparație a acestor străzi,  subliniind  „Primăria orașului depune toate eforturile pentru ca Ungheniul să devină un oraș mai frumos, mai civilizat și cu condiții bune de trai. Renovarea capitală a acestor străzi, precum și repararea și modernizarea trotuarelor și parcărilor reprezintă un început al realizării  acestui deziderat. ”
Victor Săculțanu, directorul SRL „ConsViand”, firma care a executat lucrările de renovare,  a vorbit celor prezenți despre procesul de lucru. Iar, elevul LT „Gheorghe Asachi”, Denis Butnaru a mulțumit primarului orașului Ungheni pentru străzile și trotuarele frumoase, recitînd în acest sens o poezie compusă chiar de bunica acestuia, locuitoare a orașului Ungheni.
Alexandru Ambros împreună cu directorul firmei care a efectuat lucrările de reparație au tăiat panglica, inaugurînd în mod oficial cele 2 străzi recent renovate capital.
Copii prezenți la eveniment au primit în dar baloane tricolore, iar la final pe străzile proaspăt inaugurate au fost plimbați pe gratis cu un trenuț.


Sursa: http://www.expresul.com/2013/09/03/strazile-bernardazzi-si-hasdeu-din-orasul-ungheni-inaugurate-oficial-dupa-renovare-capitala/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu